Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oficiální konec korfbalové sezóny

2. 5. 2007
Shruntí z letošní sezóny.
Konečné výsledky..

Extraliga: 1.České Budějovice – 2. Brno – 3.Znojmo

 

Extraliga dorostu: 1.Kolín – 2.Znojmo – 3.České Budějovice

 

St.žáci: 1.Znojmo – 2.Kolín – 3.Šenov

 

Ml.žáci: 1.Znojmo – 2.Náchod – 3.Bělá pod Bezdězem

 

Minižáci: 1.Náchod – 2.Znojmo – 3.Bělá pod Bezdězem

___________________________________________________________________

Nyní si myslím, že by se měli shrnout vše co jsme letos "nedokázali" a také co se nám povedlo.

Jak to vidím já...

Tedy začnu od těch nejstarších a to dorostu, co se týče dorostu je veliká škoda, myslím si že jsme to všechno vzdali moc brzo, měli jsme bojovat a spíše nedělat ostudu Náchodu, myslím si že je škoda že se parta rozthla, neříkám že jsmě měli být první, ale nějak jsme se umístit mohli, stačili dva tréninky týdně a vypadalo by to jinak, ale co nechtěli jste, jediné co mě příjde trochu hloupé je to, že jste uprostřed sezóny řekli dost, což si myslím že nebylo zrovna z Vaší strany fér, ale i přesto to všechno se dalo vyřešit.! Nevyřešilo! Co mě je osobně líto, že dorost přivedl spíše korfbalový klub do mínusu a to tím že nejmenovaní dva hračí si udělali "výlet" do Brna, kde "utratili" kluubové peníze. Aby na dorost nespadala jenom ostuda, musím zase moc pochválit náš poslední zápas v Náchodě, kde jsme snad odehráli náš nejlepší a také jeden z nejhezčích zápasů. Za pomoc Lucky a Domči a Kuby z Bělé, jsem dokázali všem, že náchodský korfbal patří k nejlepším. Myslím i když se sezóna dorostu nepovedla dopadla dobře.

Jako další na řadě jsou naši mladší žáci, náá A tým se probojoval s prvním místem v tabule spolu s Bělou pod Bezdězem do finále, které se konalo u nás. Myslím že Náchodští mladší žcái patři k naší korfbalové špičce, jejich tatktika pro hru, ale nejvíce bojovnost a spolupráce mezi sebou je úžasná, parta jako jsou oni se jenom tak nenajde a doufám, věřím v to že to zůstane i nadále. V příští sezóně se naši mladší žácí posouvají do strších, kde to pro ně nebude nějak lehké, avšak nidy neříkej nikkdy.

A na konec jak se říká to nejlěpší, naši minižáci jsou opravdu ti nejlepší. Jejich taktika a cit pro hru je velice krásná, jejich pohyby, hraní do všech stran a spolupráce mezi sebou je hodnoce na jedničku, o tom že máme nejlepší minižáci jsme slyšeli ze všech stran a tak jsem si do Znojma je-li již po druhé zlato, avšak naši minižácí letos končí a posouvají se kupředu a to do mladších žáků, kde snad na dále budou bojovat o nejlepší místa.

Na úpný závěr bych chtěl osobně poděkovat Ivě Hurdálkové, nebýt ji a spostu jinch lidí, nebyl by na tom Náchod tak jako teď. Samozřejmě nemohu zapomenout na úžasnou trenérku Jarču Pavlovičovou, která korfbal miluje a má pro něj cit. Také bych chtěl poděkovat Věře Rýdlové, která se také stará o náš klub, která je také jednou z duší našeho klubu..

Chtěl bych poděkovat všem, jak našim sponsorům, divákům, ale asi úplně nejvíce našim dětem, nebýt jich, nidky by nebyl Náchod na takové úrovni, jako dnes. Doufám že vydržíme i nadále a pojedem dál..

Nyní máme vše co potřebujeme, vítr v zádech a sny, kterých chceme dosáhnout...

trenér KC Náchod

Jakub Šimek




 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky všem

(Iva, 3. 5. 2007 7:02)

Moooc hezký článeček, děti jsou skvělé a dokázaly nám letos svůj cit pro hru,kolektivního ducha i smysl pro humor. Jsem nesmírně ráda, že jsem při tom všem mohla být a doufám že takhle budeme pokračovat i nadále. Myslím jen, že poděkování patří Jakubovi Šimkovi, který dětem věnuje svůj volný čas a snaží se jim v tréninku předat to nejlepší co umí, díky moc.

díky..

(Jack, 2. 5. 2007 20:12)

myslím že tahle sezóna stála za to a doufám že v tom budeme pokračovat...