Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náchod hlásí..

7. 5. 2007


Náchod uvažuje o tom, že by poprvé uspořádal turnaj všech týmů z ČR na hřišti Náchoda. Jedná se o to, že bychom pozvali všechny týmy a zahráli si přátelské zápasy. Další nápadem, bylo pozvat naše blízcí kamárádi ze Slovenska - Prievidzu, avšak organizace je velice těžká, co se týče cen a celkového uspořádání, proto se orinetačně ptáme, kdo je schopen Nám pomoci a to jakoukoliv cestou.

Vaše dotazy, a pomoc k organizaci piště na mail : simekjakub@seznam.cz ,nebo na tel.: 777 989 449 a nebo píště přímo sem do komentářů.
Děkuji J.Š.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nidky neříkej nidky

(Jack, 9. 5. 2007 16:53)

zkusít se musí všechno

VrabaCap

(Iva, 9. 5. 2007 16:50)

myslím že prodej čehokoli je dovrý nápad jak na clé akci taky trošku vydělat. Chce to ale počáteční kapitál , aby bylo za co nakoupit reklamní předměty. Myslím , že po Chřenovicích doděláme ročenku a požádáme nadaci Zdenky Horníkové o sponzorskou pomoc. Upřimně tomu moc nedávám ,ale zkusit se to musí.

VrabaCup

(Jack, 8. 5. 2007 11:25)

Ano počítánop je stím, ře by to bylo začátkem školního roku. Myslel jsem že bychom udělali stánek, a prodávali. např. nechali bychom natisknout trrička, hrnky, atd.. co.?

Vrabacap :-))

(Iva, 8. 5. 2007 10:34)

Myslím že dobrý nápad, určitě jdu do toho. Myslím že není potřeba moc cen, to se prostě v takovém množství nedá sehnat a myslím že to není ani cílem akce. Úplně postačí maličkosti pro vítěze v jednotlivých kategoriích a to je reálný. Rozhodně to chce skvělou přípravu a organizaci, viděla bych to reálný na začátek školního roku před zahájením soutěže, neb myslím že do konce školního roku to nestihneme ale jsem pro. Náchod je na skvělé korfbalové úrovni takže takovéhle zviditelnění jen pomůže a možná přitáhne i veřejnost.