Jdi na obsah Jdi na menu
 


24h Korfbalový Maraton

21. 5. 2007


                                               

KORFBALOVÝ MARATON

Organizační pokyny
 

 Doprava:

 

Halu najdete na mapě tady - http://amapy.atlas.cz/?smartname=hala-vut

 

Doprava z vlakového nádraží: Tramvaji č. 12 nebo 13 směrem Královo Pole.

 

Doprava autem: od Výstaviště směrem na Svitavy, kolem areálu Vysokého učení technického odbočit do Technologického parku, skrz něj přímo k hale. V případě nejistoty se prosím ozvěte pošleme podrobnější instrukce e-mailem.!!!Pozor - v Brně se do soboty koná schůzka evropských prezidentů, proto je možné, že bude doprava trochu komplikovaná. Dejte si raději časovou rezervu!!! Hala bude otevřena nejpozději v 10:00h.

 

 S sebou:

Věci na hraní, vhodné boty do haly, karimatka, spacák a další dle vlastní potřeby
 

 Startovné:

Kvůli zvýšení nákladů jsme drobně upravili startovné, které bude 120,-Kč / osobu.
 

Za tuto cenu každý hráč obdrží hrací tričko v barvě svého týmu a navíc bude mít k dispozici neomezenou konzumaci točenych limonád a iontových nápojů.

 

 Organizace hry:

V sobotu v 11:30 bude informační schůzka, na které všem sdělíme veškeré organizační pokyny. Hrát začneme přesně ve 12:00h. Oproti původnímu předpokladu budeme hrát non-stop bez jakýchkoliv přestávek. Tuto změnu jsme museli uskutečnit, abychom pravidla pokusu o český rekord sladili s pravidly pro ostatni sporty - je to z důvodu neomezeného počtu hráčů (možné zapojení veřejnosti).
 

Protože bude možná hodně příchozích návštěvníků, kteří si budou chtít korfbal jen na chvíli zkusit, budeme jim na vedlejší ploše vysvětlovat základy a postupně je pouštět přimo do hry. Toto zapojeni bude organizováno tak, že v hrající čtyřce budou vždy min. 2 korfbalisti a max. 2 nekorfbalisti.

Přesný časový plán střidání asi nebude možné připravit, ale alespoň základní schéma nachystáno bude. Zkušení korfbalisté by měli hrát vždy max. 1 hodinový úsek a pak budou mít cca 3-4 hodiny na odpočinek (hlavně v noci to bude lepši než kratké úseky). Bude-li chtít někdo střídat dřív a častěji, neměl by to být problém. V sobotu odpoledne ale asi budeme točit rychleji kvůli příchozím návštěvníkům.
 

 Odpočinek:

Hala je hodně velká, takže v jeji druhé části bude odpočinková zóna. Kdo chce, může samozřejme vyrazit po okolí. Na spaní je nutný spacák a karimatka.
 

 Pitný režim:

Připraveny budou ionťáky a voda, takže každý si můze do své láhve udělat vlastní pití. Pro nehrající bude k dispozici točená limonáda. V hale nebude k dispozici pivo ani žádný jiný alkohol. Toto opatřeni je a) kvůli riziku zraněni a možným následným problemům s pojištěním a b) kvůli tomu, ze akce se koná v hale patřící vysoké škole a je zakázano na půdě školy konzumovat alkohol.
 

 Jídlo:

V hale bohužel zatím není hospoda ani bar a chybí možnosti něco vařit (vše ve výstavbě), proto min. 2x během dne bude navezena čerstvá pizza dle omezeného výběru za cenu 80,-Kč a 2x bagety. Pokud někomu podobná strava nevyhovuje (chápu, není idealní pro sportovce), měl by mít dostatek jídla vlastního. Nedaleko haly je sice resaturace, ale bude celou sobotu obsazena nějakou soukromou akcí, takže nebude možnost se tam najíst. Další restaurace jsou min. 15 minut pešky od haly, autem je to kousek.
 

 Zdravotnická služba:

Na místě bude po celých 24 hod. na střídačku vždy 1 osoba dohlížející na zdraví hráčů.
 

 Rozhodčí:

Na místě budou min. 2 kvalifikovaní rozhodčí, kteří budou podle potřeby doplňováni o někoho z hráčů (hráčů s rozhodcovským kurzem bude na místě dost).
 

 Ostatní:

Budeme řešit operativně
 

 

 

To by melo prozatím být všechno, pokud máte nějaké otázky nebo nápady, posílejte mi je mailem, budu se snažit odpovídat co nejdříve.

 

 Díky za pozornost a ahoj v sobotu v Brně.

 

 Ondra Fridrich

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zítra to vypukne

(Iva, 25. 5. 2007 12:20)

taky se mooc těšm, myslím že to bude super, ikdyž nevím jestli tam budu jako hráč něco platná, ale obecenstvo je třeba i pobavit, že :-))
Dnes na trénink dorazím - snad to stihnu, neb musím zařídit asi 1000 věcí než na víkend odjedu.Zatím ahojda večer

tak se nám to blíži

(jiimmi, 24. 5. 2007 20:04)

už se moooc těším bude to super.. heled zítra je trénink, a domluvíme potřebné věci..ok.?? takže zítra v 17.00 .?? platí a ani nebudeme nějak moc trénovat, abychom něco vydrželi.. tak zatím ahoj zítra v 17.00 možná se trochu spozdím,páš musím ještě na trénink s hasičema, budu se snažit dorazit co nejdřív. ahoooj

O.K.

(Iva, 23. 5. 2007 8:18)

Informace jsou naprosto přesné. podrobnodti můžeme dohodnout v pátek na tréninku. Ahojda

ok.. tak abych to trochu sjednotil

(jimmi, 22. 5. 2007 20:28)

Sraz v 6.00 na nádraží v zádu u zeleniny,
s sebou:věci na hraní ( kratasy tričko, SÁLOVKY )spacák, karimatku, jedeme autem proto na benzín 250 ,120 za přihlášení+pěníze s sebou na jídlo a na věci prodavájící se tam např.ručníky,kšiltovky, odznáčky,řemínky na ruce apod.) co si koupíte je na vás, jsem pro, abychom si jídlo koupili po cestě.?? co.?? to nevím nechám na Vás, je možno si tam koupit pizzu. Pití je zajištěno, návrat v neděli kolem 18.00. ŽÁDNÝ ALKOHOL!!!!!

pojedeme z nádraží

(Iva, 22. 5. 2007 6:48)

Když pro tebe stejně pojedu na nádraží tak z Plhova je jim to jedno. sejdeme se na nádraží a myslím že 200,- na benzín bude stačit, max. 250,-

tak jak.???

(jimmi, 21. 5. 2007 21:08)

tak teda pokud vím, tak jsme se domlouvalui že je sraz v 6.00 u zefíru.?? a cena 350 ,- nevím, proč by si to měla platit ty
!!!!!!!!!

jedeme

(Iva, 21. 5. 2007 19:53)

Vážení, odjíždíme v sobotu v 6:00 ráno od autobus. nádraží - vzadu od zeleniny, sebou dobrou náladu a 200,- na cestu. čauvec v sobotu